7 gode grunner til å ikke ha med en doula på fødselen!

Slapp av: jeg hører disse gode grunnene hele tiden! Du er altså ikke alene, om du lurer på hva i all verden du skal med en fødselsdoula - jeg skal forsøke å svare deg så godt jeg kan.

1 : “Jeg er ikke en SÅNN fødende!”

Tror du at doulastøtte kun er for de som føder alene ved en bekk i skogen, for de som har fødselsangst, eller for de som ikke har en partner med seg?

Da kan jeg med glede fortelle deg at vi doukaer støtter alle typer gravide gjennom alle typer fødsel: planlagt keisersnitt, planlagt hjemmefødsel, fødsel med eller uten medisinsk smertelindring, fødsel som starter av seg selv og fødsel som igangsettes, førstegangsfødende og åttendegangsfødende som gleder seg eller gruer seg, flerling-/sete-/prematurfødende - jeg stopper her, for du skjønner greia: er du gravid og planlegger å få ut mageboeren en eller annen gang, på en eller annen måte? Da er doulastøtte for deg!

2 :

3 :

4 :

5 :

6 :

7 : Det er alt for dyrt!